Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пращай, ще ти върнат парите за пратката...просто запази документ колко си платил...не се притеснявай!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Здравейте колеги, ще пиша тук, че да не отварям нова тема. Днес си правих оглед на ходовата част и видях, че "Преден, горен, ляв носач" ми е заминал. Като хвана "гумата" и леко се клати със носача, заради него разбира се. Та интересува ме, може ли да му се сменят на тоя носач само тампоните в него или трябва целият да се сменя? И да ми кажете като цена колко ще струва и ремонта долу/горе ... Не съм много в час, понеже за първи път се сблъсквам с ходовата част на Алфа Ромео и за това реших първо да се допитам, а след това да действам. Какво точно бихте ме посъветвали. Благодаря ви
      Last edited by grenlould; d.m.y г., 21:08.

Comment

• Колега, можеш да смениш тампона ако не е заминал шарнира , следва самяна на целия носач или рециклиране на шарнира ако се налага. Някой със скорошни мнения за АТЕС ???
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
        Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
        Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX

Comment

• казвайте че утре и аз ще порачвам
          156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

Comment

• е казвайте , ма вече не се коментира тая тема ..

Comment

• Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщение
              е казвайте , ма вече не се коментира тая тема ..
              Аз да си вметна един коментар профилактично. Вече съм 30к с тях. Не съм ги гледал скоро, ама факт е че ги карам още, колата е чук!
              Скърцат малко като е студено, или сутрин рано, ама после се оправят. Мисля да ги търкалям още 3-4 хил. и да отида профилактично да видя в какво състояние са.
              За момента съм повече от доволен... имайки предвид парите които съм дал и пробега който съм минал!
              Следващите пак ще са такива
              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Брей че сте бързи бре, естествено е колегата с носачите пише небивалици еле па за горните носачи. Въпросните носачи имат друга болка, ноооо.. за това друг път, за 300лв. толкова.
                Коя е другата болка на носачите .. ако не е тайна разбира се ?
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• 30 к. километра по няма и стотинка на километър Пък ако ще и Монголски да са , не ми пука слагам другия месец и ще пиша в темата

Comment

• Момчета,актуални ли са телефоните за връзка с човека предлагащ носачите(комплектите).Все пак е писано за адреса още преди 2 години.
                    Мой приятел иска да си поръчва и ми се ще да го ориентирам малко.Гледам линковете към сайтовете не работят(ясно защо).Та ако някой може да ми даде инфо. и да помогнем на момчето,ще съм много благодарен.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      Момчета,актуални ли са телефоните за връзка с човека предлагащ носачите(комплектите).Все пак е писано за адреса още преди 2 години.
                      Мой приятел иска да си поръчва и ми се ще да го ориентирам малко.Гледам линковете към сайтовете не работят(ясно защо).Та ако някой може да ми даде инфо. и да помогнем на момчето,ще съм много благодарен.
                      Работят,но миналата седмица нямаха,чакаха доставка.[URL="................[/URL]
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 16:01.
                      ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

• Ясно...благодаря.Всичко е поръчано вече
                        Last edited by undy; d.m.y г., 12:24.
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Какви са новините към днешна дата? Как са носачите?

Comment

• Колеги, какво ви е мнението за носачи Meyle ?

Comment

• Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
                              Какви са новините към днешна дата? Как са носачите?
                              Новините са, че има още един "тестер" монтирани преди две седмици, вече са на около 700 км, може и повече. Тампоните на горните шарнири наистина са абсолютно сухи и трябва да се смажат преди монтажа. Дано не съм направил грешка като ги смазах с "Бардал". Прилича на силиконова смазка но на опаковката не пише какъв е точно състава... ще видим. Шарнирите бяха с някаква прозрачна смазка, добавихме още малко молибденова. Ся чакаме резултати На месец навъртам по 1200-1500 км предимно извънградско, по път с доста разнообразно качество. Опитвам се да заобикалям дупките понеже познавам пътя добре... и така.
                              Следя тази тема доста отдавна, момчета чест ви прави, отношението към клиентите и заинтересоваността към продуктите които продавате!
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

• Ето ги колко са сухи горките
                                Attached Files
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X